Onze Diensten

Onze Diensten

Al benieuwd hoe wij je kunnen helpen op het gebied van webdesign en marketing? 

SEO

Copywriting, duur woord voor ‘ik schrijf leuke teksten’. Het doel van copywriting is het aanspreken van jouw doelgroep en deze aansporen actie te ondernemen. Met de juiste schrijfstijl is iedere doelgroep op de juiste manier aan te spreken.

Conversieoptimalisatie

Conversieoptimalisatie, of CRO, is het zo opzetten van jouw website en pagina's dat de hoeveelheid aankopen of aanvragen die je krijgt maximaal wordt. Je bezoekers krijgen meer mogelijkheden om te doen wat JIJ wil, terwijl ze zelf de keuzes maken.

Hosting & Onderhoud

Om een website werkend en effectief te houden zal deze geregeld geupdate moeten worden. Afhankelijk van je website kan dat redelijkerwijs aardig wat tijd in beslag nemen. Dit nemen wij graag op ons zodat jij je echt kan focussen op jouw bedrijf.

Webdesign

Het beste online visitekaartje blijft een website of webshop. Wij weten precies hoe we met een conversie gerichte insteek de beste online weergave van jouw bedrijf kunnen opstellen.

Snelheidoptimalisatie

Heb je een hoog bouncepercentage of veel klanten die je website verlaten? Dan heb je misschien een te langzame website. Met behulp van onze snelheidoptimalisatie haal jij het maximale uit je website of webshop door hem sneller, beter bruikbaar en efficiënter te maken.

Google Ads

Vraag jij je ook altijd af hoe bedrijven zo snel zichtbaar zijn op het internet? Het antwoord: Google Ads. Door te adverteren op het zoeknetwerk van Google is jouw bedrijf direct zichtbaar en kun je jouw doelgroep op de juiste manier bereiken.

Zorg dat ze je niet kúnnen negeren

Scroll naar top