Google Ads

Wij zijn jouw ideale partij voor Google Ads

Ben je met jouw bedrijf op het punt gekomen waar je meer resultaten wilt? Gebruik dan Google Ads! Wij van Kaizen Content helpen je graag om enorme resultaten te behalen door het opzetten van winstgevende advertenties die jouw bedrijf naar het volgende niveau tillen. Onze methode werkt doeltreffend en heeft meerdere bedrijven geholpen naar enorme resultaten!

adwords, seo, sem-793034.jpg

Onze methode

01.
Concept bedenken

Samen gaan we zitten om het hele concept uit te werken voor jouw doel.

02.
Marktonderzoek

Wij gaan na dit concept aan de slag een goed marktonderzoek te doen.

03.
Campagnes opzetten

Met de gegevens uit dit marktonderzoek beginnen we met het bouwen van de campagnes.

04.
Optimaliseren

Nu komt er eindelijk data binnen. Hiermee gaan we jouw Ads optimaal laten draaien.

Gratis Quickscan

Waarom Google Ads uitbesteden?

Campagnes aanmaken en beheren

Wij maken alle campagnes samen met jou aan om de beste fit met jouw bedrijf te krijgen. Op deze manier weet je zeker dat de advertenties aansluiten op het doel van je bedrijf.

Zoekwoordenonderzoek doen

Zonder een goed zoekwoordenonderzoek is Google Ads eigenlijk een beetje gokwerk. Met de juiste zoekwoorden haal je het meeste uit je advertenties en behaal je de beste resultaten.

Budgetoptimalisatie

Wij zorgen ervoor dat de advertenties zo voordelig mogelijk draaien. Door onze ervaring weten wij de juiste technieken toe te passen op de juiste momenten. Daardoor draaien jouw advertenties goedkoper en efficiënter.

Volledig management van jouw advertenties

Wij nemen het hele management uit handen. Van begin tot eind helpen wij met het instellen van de advertenties en het account. Je hebt altijd 1 centrale contactpersoon die tijdens het gehele proces jouw aanspreekpunt is.

Maandelijkse overzichten

Aan het einde van de maand sturen wij een duidelijk overzicht met de gemaakte kosten en de resultaten die dit heeft opgeleverd. Zo weet je precies waar je geld heen gaat en hoe veel het adverteren effectief gekost heeft.

Duidelijke kosten

Wij vragen maandelijkse tarieven gebaseerd op jouw advertentiebudget. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan en is het altijd duidleijk wat je precies kwijt bent om Google Ads aan ons uit te besteden.

Google ads kosten per advertentiebudget

€ 0-€ 1499

199 /Maand
  • Gratis kansenonderzoek en Quickscan
  • Concrete berekening en voorstel
  • Volledige ontzorging
  • Maandelijkse rapportage
  • Alle voordelen van Ads uitbesteden
Populair

€ 1500+

Maatwerk Op aanvraag
  • Gratis kansenonderzoek en Quickscan
  • Concrete berekening en voorstel
  • Volledige ontzorging
  • Maandelijkse rapportage
  • Alle voordelen van Ads uitbesteden

Quickscan

Wij bieden de mogelijkheid om een gratis Quickscan uit te voeren. Hier laten we jou weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf voor het opgegeven budget. Wij geven een realistische inschatting van wat je kunt bereiken en verwachten.

Vaak nemen wij vooraf nog even contact met je op om wat extra informatie te vragen. Als we dit niet nodig hebben ontvang je binnen 24 uur de resultaten van onze Quickscan!

Zorg dat ze je niet kúnnen negeren

Scroll naar top