Snelheid optimalisatie

Minder wegklikkende klanten en meer omzet? Binnen 1 dag geregeld!

Minder klanten verliezen door een snellere website

Wat doe je als een website langzaam is? Juist ja, wegklikken! Iedereen wil tegenwoordig zo snel mogelijk op de plek van bestemming zijn en daar helpt een langzame website natuurlijk niet bij. Naast het feit dat een snelle website makkelijk doorleest, is het ook nog eens enorm goed voor de hoeveelheid conversies die op je website plaatsvinden. Doet jouw website er enorm lang over om te laden? Dan klikken de meeste klanten direct weg.

Door ons jouw website te laten versnellen loop je minder omzet mis, en zijn er minder klanten die wegklikken van je website. Je snelheid stijgt, je klanttevredenheid stijgt, en zelfs je positie in Google stijgt! 

Waarom een snellere website?

Je kunt jouw website zien als een auto. Misschien ziet het er al mooi uit, fijne looks, alles erop en eraan. Maar toch ontbreekt er iets waardoor de machine niet helemaal optimaal werkt: de motor is enorm slecht. Deze motor levert de snelheid van jouw website, maar is dusdanig traag dat de hele machine er door benadeeld wordt.

Wij zorgen ervoor dat deze motor een upgrade krijgt en jouw auto (website) lekker gaat draaien. Sneller, beter, efficiënter. Zo past alles perfect, en werkt jouw site zoals hij hoort te werken.

WordPress én Shopify websites versnellen

Waar wij normaal enkel WordPress websites konden versnellen, zijn wij sinds kort expert op het gebied van Shopify websites. Hier hangt wel een andere prijs aan vast. Voor Shopify websites hanteren wij een tarief van € 349 ex BTW.

Daarnaast is het ook belangrijk dat wij IN de website kunnen komen. We hebben dus de inloggegevens nodig van jouw WordPress Dashboard en het liefst ook van de (S)FTP. Maar dat laatste is enkel optioneel.

Onze resultaten*

*Scores hoeven niet actueel te zijn in verband met veranderende websites

Vraag jouw gratis snelheidsscan aan!

Waarom wil ik een snelle website?

Hogere positie in Google

Google heeft een enorm complex algoritme om te bepalen op welke rangpositie een website komt te staan bij een bepaalde zoekopdracht. Volgens Google weegt de snelheid van een website hier ook in mee, en zal het in de toekomst nóg zwaarder meetellen.

Een lager bouncepercentage

Mensen zijn enorm ongeduldig. Daarom verliezen websites met lange laadtijden enorm veel klanten; iedereen klikt vrijwel direct weg als ze niks te zien krijgen. Het percentage klanten die na slechts 1 pagina wegklikken noemen wij het bouncepercentage. Dit percentage daalt bij snellere websites.

Klanten zijn extra tevreden

Wat is er nou fijner dan een website die lekker vlot is, waar zoeken makkelijk gaat en die snel reageert op wat jij doet. De snelheid van een website vertaalt zich erg duidelijk in de klanttevredenheid. Wil jij je klanten behouden? Zorg er dan voor dat de snelheid op orde is.

Wat kost een optimalisatie?

Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van snelheid optimalisatie. Een snelheid optimalisatie zal zichzelf op termijn weer terugverdienen vanwege de verhoogde klanttevredenheid, lagere bouncepercentages en hogere ranking.

Om de keuze makkelijker te maken, hebben wij verschillende standaard pakketten.

Flinke snelheid

Enorme snelheid
199
169
 • Volledige technische optimalisatie
 • Voor elke site geschikt
 • Volledig snelheidsoverzicht
 • Binnen 2 dagen geregeld

Ultieme snelheid

Het hele pakket
299
249
 • Uitgebreide technische optimalisatie
 • Voor elke site geschikt
 • Volledig snelheidsoverzicht
 • Binnen 1 dag geregeld
 • Alles wat jouw site nodig heeft
Populair

Pagespeed pakket

Alles ultiem geoptimaliseerd
499
 • De allerbeste oplossing
 • Pagespeed 90+ op desktop
 • Pagespeed 85+ op mobiel
 • GTMetrix 85%+
 • Laadtijd max 1-3 seconden

Vraag jouw gratis snelheidsscan aan!

Pagespeed Insights is niet alles!

Wij krijgen geregeld de opmerking: mijn Pagespeed score is laag, dus mijn website is traag. Dat is echter niet altijd het geval! Wij scoren zelf op mobiel bijvoorbeeld écht heel slecht, vaak onder de 50. Toch laadt onze pagina in 2/3 seconden op mobiel. Hoe kan die score dan zo laag zijn? En dat terwijl wij op PC vaak tegen de 98 aan zitten!

Dat komt omdat Google Pagespeed werkt met meerdere factoren die allemaal van toepassing zijn op deze score. Vaak is het nagenoeg onmogelijk om de ‘perfecte’ 100 te krijgen. De realiteit is dat die score helemaal niet gebaseerd is op hoe snel jouw website is, maar op veel meer verschillende aspecten. Een hoge score in Google Pagespeed is dus goed, maar niet per se nodig!

Scroll naar top

Quickscan niet vergeten?

Hij is helemaal gratis!